Brugt MacBook Pro

Når du køber en brugt MacBook Pro

Vi sikrer altid, at alle MacBook Pro enheder nøje testes, og eventuelle defekte eller slidte dele udskiftes. Vi sørger også for, at alle MacBook Pro’s rengøres inden salg.

  • En velfungerende og gennemtestet MacBook Pro
  • 2 års garanti
  • Hurtig levering
  • 14 dages returret
  • Fantastisk kundeservice

Applegenbrug.dk er blandt landets billigste forhandlere af secondhand MacBook Pro’s, og vi har både ældre og nyere MacBook Pro’s på lager.

Vores sortiment er omhyggeligt udvalgt og gennemgår strenge kvalitetskontroller for at sikre, at du får en pålidelig og velfungerende MacBook Pro til en fantastisk pris.

Vores dedikerede kundeservice er kompetent og imødekommende, så hvis du har spørgsmål eller behøver rådgivning vedrørende en brugt MacBook Pro, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi er her for at hjælpe dig med at træffe den rette beslutning og få den mest tilfredsstillende oplevelse.

Brugte MacBooks og iMac’s i vores sortiment

Udover vores udvalg af MacBook Pro’s tilbyder vi også brugte iMacs og MacBook Air’s. Uanset om du leder efter en stationær Mac computer eller en let og bærbar laptop, kan du udforske vores brede udvalg her på siden og finde den enhed, der bedst passer til dine behov. Vi er dedikerede til at levere kvalitetsprodukter og en enestående kundeoplevelse til dig.

Kreditkort logoer