Kan det betale sig at købe brugt MacBook?

Fordele og ulemper ved at købe Brugt MacBook

Vi har set på fordele og ulemper ved at købe en brugt MacBook. Du kan læse med her, hvis du vil finde ud af, om det kan betale sig at købe en brugt MacBook.

Fordele

  • Pris: Ofte er prisen afgørende for de fleste, om det bliver en ny eller brugt MacBook. Brugte MacBook’s er væsentlig billigere at anskaffe end nye MacBooks.
  • Behov: Ofte er en ældre MacBook rigtig fin for de fleste. Selvom en MacBook har nogle år på bagen, så er de fleste ældre MacBook’s udstyret med kraftige processorer og RAM, som opfylder de fleste opgaver.
  • Miljø: Du skåner miljøet når du køber brugt, da der ikke skal produceres en ny MacBook.

Ulemper

  • Hardware: Hardware i en ældre MacBook kan være slidt, og det kan resultere i nedbrud.
  • Skjulte fejl: Brugte MacBook’s kan have skjulte fejl, som først viser sig ved længere tids brug eller belastning.
  • Opdateringer: Ældre MacBook’s kan normalt ikke opdateres til nyeste styresystemer, hvilket på sigt kan føre til begrænsninger af apps.

Derfor skal du købe brugt MacBook hos os

Nu har vi gennemgået fordele og ulemper ved at købe brugt MacBook, og er du stadig i tvivl om en brugt MacBook er noget for dig, så kommer der her nogle ekstra fordele:

  • Du får 2 års garanti, når du handler brugt MacBook på Applegenbrug.dk.
  • Alle de MacBook’s vi sælger, har fået udskiftet defekte eller slidte hardware-dele, så risikoen for fejl minimeres.
  • Hvis uheldet indtræffer, og du har behov for reparation eller support til din MacBook, så er vores support lynhurtig og løsningsorienteret.

Hvad koster en brugt Macbook

Der er mange faktorer der spille ind, når en brugt MacBook vurderes. Alder, konfiguration og kosmetisk stand er afgørende parametre for prissætningen. Hos Applegenbrug.dk har vi et bredt udvalg af MacBook Pro’s og MacBook Air’s, og priserne strater ved 1.2000 kr.

Hos Elgiganten og Power finder du ofte tilbud på nye MacBooks. Typisk kan man få en MacBook Air til omrking 8.000 kr.

Hvor er det billigst at købe brugt MacBook

Der er flere steder på nettet, hvor du kan finde brugte MacBooks. På DBA.dk er der som regel mulighed for at gøre en god handel, men her er det vigtigt at være opmærksom på, at du ikke har nogen form for reklamation, medmindre du aftaler det med sælger. På Applegenbrug.dk har vi altid billige MacBook’s på lager, og du får 2 års garanti med i købet.

Skal man købe brugt MacBook eller ej?

Der er ikke et entydig svar på, om du skal vælge en ny eller brugt MacBook. Hvis økonomien er stram, er det selvfølgelig en god ide, at finde en billig løsning. En ældre brugt MacBook er ofte et fint valg for de fleste, som blot skal bruge den til eksempekvis Netflix, facebook og internet browsing. Hvis du derimod arbejder med tung grafik, videoredigering eller musikproduktion, bør det naturlige valg være en nyere MacBook med kraftig CPU og mange RAM.

Hvis du er i tvil om du skal købe ny eller brugt MacBook, så er du velkommen til at søge rådgivning hos os.

Skriv en kommentar