MacBook batterier i bedste kvalitet - Applegenbrug.dk

MacBook batterier i bedste kvalitet

Vi sælger også MacBook batterier, og lagerfører batterier til alle MacBook modeller fra 2013 og frem til i dag.

Hvis du har en MacBook, som du overvejer at sælge fordi batteriet er defekt, så læs med her. Måske du skifter mening.

Vi ser tit, at folk vælger at købe ny MacBook, hvis den nuværende fejler. Det er ofte inden, at den er blevet undersøgt af et værksted. Mange gange er det nemlig sådan, at en reparation sagtens kan svare sig i stedet for at købe en ny MacBook.

Hvis batteriet i din MacBook er defekt

På Macbookbatterier.dk kan du finde nogle af markedets bedste OEM batterier til MacBooks, og så kommer de med 2 års garanti. Hvis du selv har mod på at udskifte batteriet i din MacBook, så er der penge at spare, ved selv at købe det og skifte det. Hvis du derimod ikke er interesseret i selv at skifte batteriet din MacBook, kan du kontakte vores Super Mac Service, som er vores Apple værksted.

Apple computer reparationer hos Super Mac Service

Super Mac Service tilbyder et bredt udbud af Apple computer reparationer, herunder batteriskift, skærm reparationer, tastaturskift, væskeskadereparaionter samt data recovery. Der er ingen tidsbestilling og de fleste computere som indleferes til reparation, repareres i løbet af meget kort tid. Faktisk er de fleste reparationer gennemført i løbet af 60 minutter efter indlevering.

Hvis du har en Mac computer, som du ønsker repareret eller har du spørgsmål til vores services, så skal du ikke tøve med at kontakte Super Mac Service

Sælg din MacBook, hvis du ikke skal reparere den

Hvis du vurderer at du ikke vil reparere din MacBook, men derimod vil sælge den, kan du gøre det i dag. Vi vil gerne give dig et tilbud på din defekte MacBook, så den kan få nyt liv hos en anden ejer.

Hvis du vil sælge din MacBook til os, kan du enten vælge at sende den til os eller komme forbi butikken på Østerbro i København på adressen: Ved Klosteret 12, 2100.

Vi håber at se dig!

.

Skriv en kommentar

Kreditkort logoer