website

Sælg din Mac til os

Hurtigt salg af din Mac

Det er nemt at sælge din Mac til os. Vi køber gerne din Mac, som fungerende såvel som defekt. Hos os får du altid en fair pris og hurtig udbetaling, når du sælger din Mac til os. Vi sikrer os altid, at alle data slettes. Du kan derfor altid helt trygt, sælge din gamle Mac til os, uden at frygte dine data dukker op et uventet sted.

Sælg din Mac til os

Få en hurtig vurdering af din Mac, kig forbi butikken

Som regel kan vi teste og prissætte din Mac, samme dag som du indleverer den tl vurdering. Bliver vi enige med dig om prisen, overfører vi det aftalte beløb til din bankkonto med det samme. Får at få det bedste tilbud fra os, vil ekstraudstyr og original emballage forøge værdien.

Hvordan vurderer vi din Mac

Der er flere faktorer der er afgørende for vurderingen: bl.a. alder, kosmetisk stand og batteritilstand. Jo bedre stand din Mac er i, desto mere tilbyder vi at betale for den. Et godt eksempel er batteriets tilstand. Er det slidt eller defekt, tilbyder vi en lavere købspris end hvis batteriet var velfungerende. Produktets kosmetiske stand er naturligvis også vigtig for vurderingen.

Vi opkøber også Mac computere fra virksomheder

Skal din virksomhed have nye Mac arbejdsstationer eller har i defekte MacBooks eller iMac's stående på kontoret, så tilbyder vi at købe dem af jer. 

Kontakt os, hvis du ønsker tilbud på opkøb af din virksomheds Mac computere.

Sælg til os - udfyld formularen nedenfor

Har du ikke mulighed for at møde op i butikken med dit Apple produkt, kan du hurtig og nemt udfylde formularen nedenfor. Jo mere detaljeret beskrivelse du angiver, desto nemmere er det for os, at vurdere dit Apple produkt.
Du har også mulighed for at vedhæfte billeder, så vi nemt kan vurdere produktets stand. 

Ønsker du at sælge flere produkter til os, kan du angive serienumrene på hvert produkt under beskrivelsen. 

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl i forhold til salg af din Apple computer, så må du meget gerne kontakte os.